Totul a început pe twitter, sau mai bine spus de la twitter mi se trage. Îi contatasem pe cei de la @LIDLromania să-i întreb ceva legat de un produs tehnic ce apărea în ofertă – un șubler digital. Le-am dat mesaj și au cam uitat să răspundă; intuisem eu că poate nu urmăresc contul de twitter.

  Nu-i bai îmi zic, mi-am luat problema în mâini și m-am dus la cel mai apropiat magazin de unde am plecat cu 2 șublere achiziționate (erau cam 30% din costul unora din magazinele de bricolaj la aceeași calitate). Însă după o vreme, mi-au scris pe tweeter:

Am crezut că-i o glumă inițial, i-am verificat telefonic și am aflat că de-acum o dau pe tweet-ereală, le-am dat mail cum au cerut. Apoi mi-am uitat de aspectul ăsta, până vineri când am primit înștiințare de la curier că am un colet de ridicat de la ei. Azi am reușit să mă intersectez cu curierul și mare mi-a fost bucuria când am desfăcut coletul: o scrisoare de mulțumire și o șurubelniță cu acumulator Li-Ion cu încărcator și biți pentru diverse capete (drept, cruce, stea).

Motivele pentru care consider că-i extrem de bună șurubelnița asta:

  • acumulatorul e de tipul Li-Ion, deci implicit nu are efect de memorie (link Wiki, RO). De la ce nivel o lași încărcată, de acolo o vei folosi.
  • are LED frontal, cu întrerupător independent de rotație. Oricând e binevenită o lumină suplimentară exact unde ai nevoie;
  • buton cu 3 LEDuri ce indică starea de încărcarea a bateriei;
  • mâner rotativ – șurubelnița fie poate lua forma unui pistol fie a unui cilindru (șurubelniță tradițională)

Am mai scris aici ce mulțumit sunt de LIDL și produsele lor. Iar aici am dat-o un pic pe latura creativă cu marfa de la ei. Și nu, nu e vreo campanie plătită e ei; chair e unul din lanțurile de magazine cărora le trec pragul în mai multe locații din țară multumit fiind de calitatea care o au la produse standard sau cele din ofertă.