Microsoft și-a rebrand-uit serviciul online de stocare fișiere din SkyDrive în OneDrive. Primii utilizatori beneficiau de 25GB de spațiu, dar ulterior Microsoft a aununțat că va acorda oricărei persoane care solicită, doar 7GB pentru fiecare cont.

onedrive-crossfire.ro-first-users

Azi, după ce au făcut manevre la servicii au venit cu 3 noutăți:

  • primii 100.000 de persoane care solicită (și rezolvă un puzzle obținând un cod) primesc 100Gb spațiu de stocare gratuitvalabil 1 an de zile!
  • cei care au terminale (telefoane mobile/tablete) windows phone, indiferent de spațiul alocat inițial (25Gb sau 7GB), la activarea funcției de backup automat al fotografiilor din Camera Roll către OneDrive mai primesc 3GB spațiu online – pe viață!  (pentru activare se merge pe telefon la Settings > backup > și se alege o opțiune)
  • recomandă prieteni și mai poți primi încă 5GB de spațiu de stocare pe viață! (500MB / cont nou creat)

ATENȚIE: nici un serviciu de stocare în cloud nu garantează siguranța datelor ce le trimiteți acolo! (ei spun că îți oferă acces la documentele tale de pe mai multe dispozitive diferite)

Aflați mai multe informații cu chestiunea codului pentru OneDrive direct de la Microsoft. Eu vă recomand să vă logați rapid pe noul OneDrive aici – http://OneDrive.com și să accesați opțiunea de Get More Storage (stânga jos)

onedrive-crossfire.ro

Pe telefonul Nokia Lumia 1020 pe care-l testez acum prin bunăvoința celor de la Nokia, setările efectuate pentru extra bonusul de 3GB este detaliat mai jos:

onedrive-crossfire.ro-windows-phone-settings