Într-o duminică dimineața pe post de mic dejun, am servit una din aceste brioșe home-made realizate cu ciocolată neagră (prima încercare a fost cu cioco 55% conținut de cacao; sunt bune cu ciocolată cu conținut de cacao > 75%). În timpul coacerii mirosul emanat de cuptor te punea în genunchi – atât de bine mirosea, iar reîncălzirea în cuptorul cu microunde (10s) dimineața nu făcea decât să înmoaie un pic brioșa și să topească un pic ciocolata din interior.

N-am mai apucat să pregătesc un set-up de lumini sau să aduc aparatul foto, așa că rezultatele de mai jos sunt surprine cu telefonul, apelând la diverse ustensile de prin bucătărie pentru a realiza reflexia/difuzia luminii. Mi-ar fi plăcut să am un Nokia 1020 pentru așa ceva.

crossfire.ro-export_800px_dark-chocholate-muffins003

crossfire.ro-export_800px_dark-chocholate-muffins002

crossfire.ro-export_800px_dark-chocholate-muffins001

Alte brioșe am mai fotografiat aici. Rețeta folosită a fost asta.