Săptămâna trecută, jumătatea mea a rămas cu jumătate din mânerul de la un geam în mână. Se rupsese probabil ca urmare a îmbătrânirii plasticului și construcției slabe (vezi în poze lipsa profilului metalic pe toată lungimea mânerului). Chestia s-a întâmplat sâmbătă seara târziu, geamul reușeam să-l închid/deschid deci situația nu era chiar așa nasoală. Am identificat repede 2 șuruburi, mi-a trecut prin cap să le desfac, dar cum nu știam deloc ce mecanism e înăuntru am rămas pe poziții, pe principiul:  dacă nu mai reușam să-l pun la loc ?

Zilele următoare, undeva tot seara, am dat rapid niște căutări pe net, am găsit pentru Brașov mai multe firme care ofertau servicii de reparație geamuri termopan. Am dat rapid niște mailuri (am zis că era seară); acum după aproape 1 săptămână pot spune că doar una din firme mi-a răspuns foarte prompt, restul deloc…

Cu mare placere va ajutam…un maner va costa 38 ron iar manopera 5 ron.

Am stabilit apoi telefonic, ziua și ora intervenției, totul a durat 5 minute. Mi-au plăcut, foarte rapizi, profi ! Motiv pentru care am zis să scriu articolul acesta, poate mai sunt și alții în situația asta. Au chiar și pagină de Facebook! Articolul nu e reclamă plătită, nici nu cred că știu de mine.

Contact site oficial | Facebook

crossfire.ro-maner-geam-termopan-WP_20131216_008

crossfire.ro-maner-geam-termopan-WP_20131216_009

crossfire.ro-maner-geam-termopan-WP_20131219_001

crossfire.ro-maner-geam-termopan-WP_20131219_002