Vrei să înveți Lightroom ? de abia ai început explorarea fotografiei ? ești pasionat de fotografie și vrei să aprofundezi Lightroom-ul ?

Sub umbrela FotoClub BrașovAlex. Gubariu va organiza bilunar, începând cu sâmbătă 29 iunie de la ora 10.00 cursuri gratuite pentru Lightroom 5.

Detalii:

1. Cursul este absolut GRATUIT
2. Cursul se va desfasura in cardrul incintei “Reduta”, intro sala special amenjata pt. astfel de evenimente
3. Cursul va incepe pe data de 29.06.2013 de la ora 10
4. Cursul va avea 5 module, acoperind in intregime sectiuniile aplicatie (import, mangmentul de fotografii, prelucrare, print, maps, slideshow si web)
5. Fiecare modul va avea durata de 5 ore din care o ora pt. practica
Acest curs se adreseaza fotogrfiilor, indiferent cu un baga mini de cunostiinte, care doresc sa afle o modalitate mai simpla de prelucrare a pozeleor fata de Photoshop.

Ca bagaj minim de cunostiinte:

1. Utilizare medie a PC/MAC (alcatuire de directoare/fisiere copiere redenumire, etc.)
2. Cunostiinte minima de termeni fotografici (DOF, crop, rezolutie, focus, sharpness, etc.) oricum o sa le mai recapitulam impreuna :)
3. Folosirea camerei foto (setararile) pe modul MANUAL
4. Cunostiinte medii de limba engleza (se pare ca Adobe nu considera piata roameasca destul de importanta pt. localizarea aplicatie in limba romana).

Pagina evenimentului este aici (facebook). Vă recomand să faceți cerere pentru a intra în FotoClub Brașov. Deorece locurile sunt limitate, va rugam sa folositi formularul de inscriere.

Succes !