De obicei când sunt în trafic, la volan, casc ochii doar la trafic. Cu siguranța aș rata-o și pe Pamela Anderson – cu corpul de acu 10 ani – de la vreun show stradal. Ieri am descoperit în trafic o chestie care mi se pare tare: PUBLIC BET.

crossfire.ro-public-bet

Din câte știam, termenii care fac referire la o chestiune națională sunt interziși în denumirile firmelor, bradurilor. Cum ar fi să am o firmă care să o numesc Brigada Public-Sanitară SRL  și să merg în audit la firme…

Da, e o chestie cu pariuri sportive, dar numele m-a dus imediat la o chestie care ar putea-o înființa guvernul – chiar cu același nume – PUBLIC BET. După Loteria Română, Guvernul să mai deschidă o agenție de pariuri unde să poți paria pentru sau împotriva proiectelor de infrastructură, investiții masive sau cine știe ce aspecte ale unei legi. Eu zic că s-ar aduna bani buni.

Fac pariu că recentul caz Șova-Șova-Bechtel a avut un astfel de pariu undeva la mijloc, evident angajat încă de pe vremea răposatului. Șova – stimabilul ministru – i-a zis mamei sale (chiar și vitrege) Să vezi tu, că dacă ajung eu ministru, tai ca-n  telemea în americanii ăia. Doamna i-a replicat subtil Nu cred mă ! Nu ești în stare ! 

După faimoasa reziliere, Șova – doamna – îi trimite un MMS ăluilalt Șova, fără text, doar cu imagine:

crossfire.ro-public-bet-Sova