Unul din fotografii români pe care-i urmăresc, specializat pe fotografia de sălbăticie (wildlife) și natură, Mircea Bezergheanu (blog, site oficial, facebook) a pregătit un video despre Dobrogea, din categoria timelapse.

Aproape 7 minute de emoție, de fericire … vorbele sunt de prisos. Avem o țară minunată, de care puțin știm să ne bucurăm. In continuare video de pe Vimeo.

Dacă vreți să vă minunați, portofoliul complet (>32.000 imagini) este disponibil pe ShutterStock, unde a demosntrat că se poate scoate ceva și din fotografie.

Copyright Gabriel JingaM. Bezergheanu lucrează în prezent cu echipament Nikon după ce înițial folosise Canon. După cum se vede și în imaginea de sus, pentru marea parte a fotografiilor sale apelează la trepied serios (care doar el costă cât un DSLR din gama medie), camuflaj de rigoare, obiective cu focala lungă sau tele-uri, care pe lângă volumul și greutatea ridicată nu sunt la îndemâna oricui, obiective wide, aparate Nikon D7100, Nikon D800, Nikon D4 precum și  teleconvertoare 1,4x, 1,7x si 2,0x; răbdarea cu siguranță nu-i lipsește.

Mi-ar plăcea să ajung în viitorul apropiat la un workshop de-al lui.

LE: schimbat cu link vimeo funcțional. (autorul a efectuat mici modificări și a șters complet video inițial)