Un proiect video interesant surprinde primele reacții ale unor copilași ce experimentează pentru prima dată un nou tip de mâncare / aromă.

Luate pe rând, avem:

  • Anșoa (pește) – amestec uleios + sărat – Anchovy (EN)
  • Vegemite (pastă tipic australiană, obțiună din extract de drojdie de bere) – amestec sărat + ușor amar – (wikipedia EN)
  • Portocală
  • Ceapă murată
  • Măslină
  • Lămâie
  • Castravete murat, – Gherkin (wikipedia EN)
  • Iaurt

Un proiect al Saatchi & Heckler, produs pentru TEDxSydney 2013. Video de pe youtube are peste 960.000 vizualizări la momentul articolului.

Îmi place să observ lumea din jurul meu când încearcă pentru prima dată o aromă nouă. Mie imi plac aromele puternice, campioane sunt într-o ordine aleatoare: gorgonzola (cea originală), sambuca, cardamon-ul, weiss wurst-ul (de la mama lui), Guiness-ul + multe altele.