Canon România împreună cu Dan Beşliu lansează Academia Canon, un curs introductiv de fotografie ce va avea loc cu la fiecare 2 săptămâni. De fiecare dată o nouă serie de entuziaşti va avea ocazia de a învăţa de la lectorul Dan Beşliu secretele tehnologiei din spatele aparatelor de fotografiat şi, vor beneficia astfel, de iniţiere în arta fotografică. Fiecare grup va fi format din maxim 25 de persoane iar fiecare curs va fi împărțit în două sesiuni:

  • tehnică fotografică, va include o prezentare a aparatelor şi obiectivelor Canon, noţiuni despre expunere şi detalii legate de imaginea digitală.
  • genuri fotografice, moduri de lucru, setarea aparatelor şi va include sfaturi pentru realizarea diferitelor genuri fotografice (portret, peisaj, macro, eseu, sau fotoreportaj).

Canon România va pune la dispoziţia participanţilor atât echipamente, cât şi accesorii Canon, pe care le vor putea testa pe durata întregului curs. La capitolul costuri avem 2 cazuri:

  • preț complet – 300 lei,
  • sau prețul redus cu sponsorizarea Canon de doar 50 lei pentru cei care au achiziţionat un echipament sau accesoriu DSLR Canon începând cu 1 iulie 2012 până în prezent.

Prima sesiune din cadrul Academiei Canon se va desfăşura sâmbătă, 6 aprilie, la Muzeul de Geologie, București, Şos. Kiseleff nr. 2

Lansare-Academia-Canon-Dan-Besliu

Detalii complete – pe pagina oficială, aici. Care-i produsul cel mai folosit de tine de la Canon ?