În caz că nu știați pe piață sunt disponibile mănuși pentru vreme rece care pot fi folosite pe device-urile tip smartphone / tabletă. Utilitatea lor se simte (în bine) pe smartphone-uri, nu văd cine stă în frig cu tableta, dar cu siguranță sunt si astfel de exemplare.

crossfire.ro-export_800px_manusi_tactile001

Modelul care-l am și care l-am folosit intensiv în perioada iernii, inclusiv la manevrarea aparatului foto, sunt cele de sus. N-au fost deloc ieftine, dar văzusem lansarea lor pe piață acum multă vreme și de atunci mi-am zis că le vreau. Mi le-am făcut cadou într-o deplasare externă.

Cele de care vă povestesc, sunt The North Face – E-Tip, realizate dintr-un material elastic căptușit pe interior cu fleece, se livrează pe mărimi; eu de exemplu am M. Ce au în plus față de altele sunt acele inserții de silicon pe suprafața pălmii și a degetelor care ajută la aderență.

Atât arătătorul, cât și degetul mare au pe vârfuri un strat metalic care local mărește conductibilitatea și simulează din punct de vedere electric pielea umană.

crossfire.ro-export_800px_manusi_tactile002

Mie îmi place și clema care-ți permite cuplarea celor 2 mănuși când nu le folosești, măcar de le pierzi să știi că ai scăpat de ambele.

crossfire.ro-export_800px_manusi_tactile003 crossfire.ro-export_800px_manusi_tactile004 crossfire.ro-export_800px_manusi_tactile005

Prezentarea oficială de pe youtube: