Că tot urmează în curând decernarea Oscarurilor, am văzut un film peste medie pe care vi-l recomand. În distribuție îl avem pe Bradley Cooper în rol principal și pe Roberd De Niro. Pe imdb are nota 8.1 cu peste 50.000 voturi. Sincer n-am văzut alte filme nominalizate la Oscar în repriza asta, dar interpretarea lui Bradley Cooper e una extrem de reușită și sper să plece acasă cu statueta.

Pat (Bradley) este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase după ce a fost înşelat şi părăsit de soţia lui, Nikki. Revine sub acelaşi acoperiş cu părinţii lui după ce este externat, unde Pat are impresia falsă că nu a lipsit de acasă mai mult de câteva luni şi este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki…

Trailerul oficial e aici – link imdb.

Filmul îmi aduce aminte de filmul The Fighter, unde Christian Bale (din Batman), din rol secundar jucat extrem de bine – ce a impus și o transformare fizică extremă –  a primit în 2011 Oscarul. Și aici se pune accentul pe drama interioară a personajului.