Când este vorba de ceva nou de la Apple, Vodafone România își adună forțele și pregătește surpriza pentru fani și pentru abonați. Noul iPhone 5 a fost prezentat oficial de Vodafone, azi 2 Noiembrie, cu mare tam tam.

Practic vorbind a fost prezentat și au dat drumul la comenzi, joi spre vineri noaptea, de la ora 00; a fost ora la care peste tot în lume au avut loc lansarile oficiale.

Cel mai comod consider că este să faceţi o comandă pentru iPhone 5 pe site-ul oficial. Așa vedeți și unde e disponibil. Oferta Vodafone este disponibilă la adresa www.vodafone.ro/iphone. Pagina oficială de pe site-ul Apple e aici.

Dacă cineva mi-ar adresa sec întrebarea  “De ce iti doresti de la Vodafone un iPhone 5?” le-aș răspunde că aș vedea un eventual premiu ca o recompensă pentru schimbarea furnizorului actual de telefonie mobilă. Cochetez cu portarea de ceva vreme însă par un pic prins în trecut la chestia asta. Acum serios vorbind, aș trece la iPhone pentru:

  • multitudinea de aplicații disponibile în App Store (în iunie TheCrunch anunța depășirea pragului de 650.00 aplicații pentru iPhone);
  • a testa cu ochii mei ecranul Retina o vreme, să văd dacă merită să investesc într-un MacBook nou;
  • să pot testa tehnologia 4G/LTE în magazinele proprii Vodafone ca să știu la ce să mă aștept de la lansarea 4G-ului pentru public, ce va deveni disponibil de la 1 ianuarie 2013.
  • a-i face geloși pe niște amici, înflăcărați după Apple;

Telefonul poate fi găsit în stoc în majoritatea magazinelor Vodafone, iar preţuri găsiţi pe vodafone.ro/iphone, trebuie să știți că încep de la 299 euro cu conectare. Fotografii de la lansarea oficială sunt aici.

Aștept primul comentariu pe blog de pe un iPhone 5 Cool.

sursa foto