Am reușit, ne-am mobilizat și am fost norocoși să avem parte de vreme bună + soare că să ne încălzim, pe alocuri. Eu zic că a fost un photoshooting outdoor reușit în Brașov, mai ales că a fost prima oară pentru mine când am participat la așa ceva și prima oară când i-am cunoscut – în persoană – pe ceilalți camarazi de arme DSLRuri*. În total am fost 3 CANONiști și un alt *ist, pe care l-am iertat și acceptat în grup pentru că a reușit să prezinte un bridge CANON + blitz 430 exII, ultimul echipament s-a dovedit extrem de util. Ne-am organizat în 2 echipe de câte 2 fotografi + un model, iar apoi ne-am tot rotit pentru a acoperi toate permutările posibile. Totul a durat cam 4h, timp ce a  inclus și o vizită tehnică – pentru hidratare și încălzire – la un local din apropiere.

N-am fi reușit fără implicarea celor 2 modele care au îndurat frigul: Alina și Elena precum și fără organizarea/implicarea lui Alex P.

Locațiile au fost: Cetățuia Brașovului și Parcul Livada Poștei.

Datele tehnice + mumbo jumbo suplimentar față lista de aici: Canon 50mm f/1.8 II, 2 blitz-uri Canon 430EX II, blendă mărișoară, stative + umbrele.

Mai jos vă las cu un preview de cadre.

“It is more important to click with people than to click the shutter.”- Alfred Eisenstaedt

La final, am convenit că vom mai organiza și participa la astfel de evenimente.
Nota Bene: am evitat voit să dau numele complete, știți, chestia aia cu privacy-ul