Vă indicam anterior cum am început cu fotografia, însă după ce am aflat de noul magazin online de echipamente foto www.market-photo.com am început să studiez mai în detaliu problema cu blitzurile de studio Quantuum. Ieri noapte m-am visat fotograf cu studio și cu multe lumini p’acolo, iar dimineața m-am trezit lac de apă, zici c-am stat numai în studio. Mi-am adus aminte brusc de fotografia cu care am reușit să câștig cu adevărat primii bani din fotografie, cadrul fiind surprins în 2007, cu un aparat din gama bridge; Azi, particip la întâlnirea CANONiștilor din Brașov și o să am în plan ca propunere ca viitoare o ședință să fie într-un studio dedicat, așa cum am visat !

Am realizat mai jos un cloud, tag gloud mai exact, că tot e la modă și prinde bine. Oare ce se întâmplă dacă treceți cu mouse-ul peste cuvintele de jos ? Dați și click ?

Dacă nu sunt suficiente link-urile de mai sus, pe cei de la Market Photo îi mai pot găsi aici şi aici.

NB: N-a fost să fie cu extragerea de joi de la LOTO, că din start mi-aș fi făcut studio. Mai am speranța (deh, asta moare ultima) că poate voi fi ales câștigătorul la concursul derulat de Market-Photo si Blogal initiative.ro