Vineri 19.10 a fost difuzat ultimul episod din Sezonul 2 al serialului Boss. Încă nu știu dacă vă fi reînnoit pentru sezonul 3.

Finalul este unul cu multe întorsături evitând să mai lungească în stil Hollywoodian acțiunea. Mi se pare unul dintre serialele din categoria dramă și mai puțin crimă care chiar arată substraturile unei lumi corupte în mediul politic. Nu-mi dau seama cum privesc niste outsideri habarniști (să-i numim generic americani) aceste aspecte care e clar că au loc în absolut orice colțișor din lume,  explicate pe întelesul lor.
Cum situația de la noi din țară nu e una strălucită, mi se pare că serialul surprinde perfect și situația de la noi, fie la nivel local sau central. De la mine, per total serialul are nota 8/10. Până la zi sunt 18 episoade de 50 minute, în 2 serii.

Trailerul oficial e aici – link imdb sau mai jos [cinemabase tt1833285  video_player]

Povestea e una simplă, Primarul orașului Chigaco, Tom Kane, este diagnosticat cu o boala neurologică deosibit de gravă. El refuză să facă publica această problemă, considerând că așa cum a condus orașul timp de mai bine de 15 ani, va putea să continue să fie baronul local. Tom încearcă să se apropie de fiica sa cu care are o relație foarte distantă, dar se confruntă și cu atacurile politice ale adversarilor. Într-un alt plan apare tânărul și aspirantul Alexander Zajac, considerat noua stea a politicii americane, care încearca să își croiască propriul drum ingnorând influența și puterea pe care o au mai vârstinicii săi colegi. Serialul prezintă lumea crudă a politicii, plină de rivalitate și lipsă de loialitate, în care cel care joacă murdar și nu se dă în lături de la nimic va triumfa.